Magasin om LED og belysning

Du kan sige hvad du vil. Muren er grøn!

Du kan sige hvad du vil. Muren er grøn!

SHARE

Bor du i leje-, eje- eller andelslejlighed? Vil du spare på energien og skåne miljøet for en hulens masse Co2 udslip – til glæde for naturen? Hvad med huslejen – skal den ned eller vil du have mere service for pengene? Ja? Så kommer I ikke uden om nyheden her. Der er tale om en SunFlux Master Sensor LED lampe og den kan gøre den store forskel for boligforeninger landet over som opgangsbelysning.

bladeI opgange og kældre samt på ydermure er der vel samlet set over en million forældede lamper i Danmark, der måske nok lyser lystigt op, men de brænder på samme tid al for megen energi af. Det koster kassen og det tærer på naturen. Hjælp vores land med, at nå de Co2-mål vi har sat.

Skiftede vi den million forældede lamper ud med denne type, vil vi nedbringe de værste synderes Co2 udslip med cirka 97 % – hver lampe vil gå fra 0,78 kg og ned til til 0,02 kg Co2!

SunFlux opgangsbelysning

Lampens tekniske egenskaber og de fordele der følger med, kunne vores blogger – og ingeniøren bag – LED eksperten Mike, tale varmt og længe om på sin blog. Det gør han så. Værs’go. Det kan læse meget mere om her. Og kløjs du i hans fagsprog, er der hjælp at hente i vores FAQ. Finder du – mod forventning – ikke svaret der, så tøv ikke med at kontakte SunFlux kundeservice på 43 474 272.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.