Magasin om LED og belysning

Glødepærer fra dengang mormor var ung..?

Glødepærer fra dengang mormor var ung..?

SHARE

Nixen! Vi taler faktisk her om “state of the art”. Ja, tro det eller lad være. Dette er noget af det absolut nyeste inden for LED lyskilder af slagsen. Øvelsen er forsøgt af andre før, men slet ikke med den lyskvalitet, som nyheden her præsterer. Vi taler nemlig her om SunFlux Glow Collection CPH og True Color.

paererBilledet viser henholdsvis LED Krone pærer, 3,5Watt, der erstatter en traditionel klar elpære, som yder 32Watt samt LED Kertepærer, 2,1Watt, der erstatter en traditionel klar elpære, som yder 22Watt. Den første har en lysstyrke på 350Lm og sidstnævnte på 210Lm. Begge LED lyskilder har i øvrigt en flot Ra>90 farvegengivelse og en imponerende forventet levetid på hele 20.000 tændte timer.

 

LED pærer

Du kan læse mere fakta om kronepæren her og kertepæren her. Vil du vide mere om de tekniske LED termer og om teknologien generelt, så kan vi varmt anbefale vores FAQ. Har du et spørgsmål, som du – mod forventning – ikke finder svar på der, så er du velkommen til, at kontakte kundeservice på 43 474 272.

 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.