Magasin om LED og belysning

Hils på Tommy og Calvin – og sig goddag til designet lys

Hils på Tommy og Calvin – og sig goddag til designet lys

SHARE

Du kender givet ikke PVH, men det er koncernen bag førende modebrands som fx Tommy Hilfiger og Calvin Klein. De gør det godt verden over og der er absolut heller intet, der overlades til tilfældighederne. Der er simpelthen tjek på alt, hverken mere eller mindre!

I Danmark har PVH – verdens næststørste modekoncern – sit nordiske hovedkontor og store showroom midt i København. Smukt omgivet af det skvulpende vand på ”Papirøen”. Som producent og markedsfører af modedesign i verdensklasse går virksomheden og dens medarbejdere aldrig på kompromis. Ordet findes bare ikke i PVH ordbogen. Kun det bedste er godt nok og der er styr på selv de mindste detaljer. Det gælder naturligvis tøjet, men det gælder så sandelig også de rammer hvori det nyeste indenfor luksusmærkevarerne præsenteres for presse og indkøbere.

Lokaliteterne skal underbygge de brandværdier, som tøjet besidder og i samspillet på samme tid selvfølgelig også præsentere produkterne på den allerbedste vis. Når alt kommer til alt, så handler det jo i sidste ende om omtale og salg. I valget af SunFlux LED belysning på hovedkontoret og i det store showroom samt på slagskontoret og i showroomet i Sverige, var det ønsket om maksimal farvegengivelse, der var alfa omega. Det er naturligvis uhyre vigtigt, at tøjets rette farver kommer til deres fulde ret. Det er jo især på et sted som dette, at de besøgende skal have optimale vilkår til, at bedømme hvad de ser og derved få det bedste beslutningsgrundlag.

Bedre farvegengivelse

Foruden den bedre farvegengivelse, så har PVH også fået et lys der er langt mere skånsomt end det de traditionelle halogener kunne byde på. I praksis er der – over tid – stort set ingen blegning af tøjet modsat halogenerne, hvis lys ikke byder på de bedste kår og er meget hårdt ved tekstilerne. LED lyskildernes lange levetid har også stor betydning for driftsomkostningerne, ligesom det lave strømforbrug har det for miljøbelastningen.

 

”Ved at erstatte de traditionelle halogener med de energibesparende SunFlux LED lyskilder, er vores årlige Co2 udledning alene i Danmark beskåret med hele 51,3 ton Co2. Det pynter også i det samlede CSR regnskab. Med LED belysningen fulgte der ydermere et bedre indeklima. Sidegevinsten mærkes i form af den lavere varmeafgivelse under de mange spots, ligesom luften virker mindre tør og mere behagelig”

Udtalelsen er fra Frederik Brinch, der er project manager hos PVH.


SunFlux fakta

LED lyskilder monteret:

SunFlux besparelser:

  • Forbrug i dag 42.550 Kw. Tidligere 128.102 Kw. Besparelse 85.552 Kw.
  • Udledning Co2 i dag 25.523 kg. Tidligere 76.871 kg. Besparelse 51.348.

SunFlux autoriserede:

Forhandler: SunFlux ApS

Installatør: Dansk El Service A/S

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.