Magasin om LED og belysning

Hjertelig velkommen her – og til forkælelse i absolut særklasse!

Hjertelig velkommen her – og til forkælelse i absolut særklasse!

Hotel Babette, Guldsmeden Hotels
SHARE

”… og så skal det, om overhovedet muligt, være endnu mere grønt end de andre!” – ja, man kan næsten høre den begejstring, der måtte have lydt, da ombygningsplanerne blev lagt. Hotellet skulle nemlig snart gennemgå en velgennemtænkt og vidunderlig forvandling.

Vi befinder os i København, i det fineste kvarter, på hjørnet af Esplanaden og Bredgade og helt nøjagtigt indenfor i det stolte Hotel Esplanaden, der siden forrige århundrede, havde taget kærligt imod sine gæster fra nær og fjern. Nu stod hotellet uden værter – eller rettere på tærsklen til nye. Den tidligere kæde, som før drev hotellet var blevet for hårdt ramt af krisen og havde kastet håndklædet. Nye kræfter skulle der til, ligesom konceptet måtte ændres radikalt, hvis der skulle kunne gøres en forskel.

foto

Flere potentielle arvtagere af værtsskabet havde efterfølgende budt sig til, men det var Guldsmeden Hotels, som bygningens ejer havde peget ud og med dem fulgte et helt specielt koncept, der havde bevist sin levedygtighed i praksis. September sidste år, kunne holdet bag, med ejerne Sandra og Marc Weinert i spidsen, så tage bolden op. Tiden var inde til en forandring eller rettere en lang række forandringer, og det meget store endda. Hotellet skulle nemlig fremadrettet kunne leve op til Guldsmeden Hotels ekstraordinære høje krav til økologi og bæredygtighed. Krav der kun kan matches med de meget høje standarder, som hotelkæden sætter for godt værtmandsskab.

foto kopi

I tiden efter var der stor travlhed i køkkenet, på gangene, i værelserne – alle 100! – ja, overalt på Hotel Esplanaden. Hotellet gennemgik en gennemgribende forvandling, alt røg ud og nyt kom ind, før det stolt kunne åbne op for sine gæster igen. Den begivenhed fandt sted i februar og det med navnet Babette Guldsmeden. Nu tænker du nok hvordan pokker, den der guldsmed overhovedet kommer ind i billedet. Den er der faktisk en helt jordnær forklaring på. Sandra og Marc Weinert åbnede nemlig deres første hotel på Guldsmedgade i Århus. Det hedder Guldsmeden og havde i øvrigt dengang da blot 15 værelser, men ambitionerne fejlede ikke noget og dem har tiden da også så vist var på sin plads. Sidst med overtagelsen af hotellet her, der i øvrigt snart får et spa med blandt andet sauna og dampbad på toppen. Det bliver kronen på værket.

foto kopi 2

Hotel Babette

På Babette er der ikke heller ikke blevet gået kompromis med interiøret. Det gælder også lyskilderne og der står SunFlux på hver og en. Blandt andet også over den kilometer LED bånd, der er skjult i loftet og diskret lyser alle gangene smukt op. Som virksomhed er vi naturligvis stolte af, at være en del af dette fine selskab. Så stolte, at vi rejser os op, klinger på glasset og giver ordet til Marc Weinert selv:

”Telefonen ringede. Det var Thomas fra SunFlux, der bare lige ville høre om der var gang i noget. Timingen var perfekt, for Babette projektet stod netop foran sin opstart. Nu er der SunFlux lyskilder overalt på hotellet. Det betyder minimal miljøbelastning og optimal belysning, hvilket ikke kan passe bedre i konceptets ånd, som er at skåne vores planet mest muligt og på samme tid skabe de bedst mulige rammer for vores gæster”

foto kopi 5

At Guldsmeden Hotels i øvrigt er en kæde og at de gør det godt, skal der ikke herske tvivl om. Der er faktisk tale om et vaskeægte hotel-eventyr. Udover Babette og Guldsmeden i Århus, så omfatter kæden også Axel, Bertrams og Carlton i København. Kigger vi lidt længere væk i kølig retning, så finder vi Carlton i Norge og går turen mod de noget varmere himmelstrøg, så lander vi først i Nice i Villa Libelulle og herfra går turen til Chapung SeBali Resort and Spa på eksotiske Bali. Babette er i øvrigt, apropos sidstnævnte, indrettet i Bali inspireret ånd; cozy med stil.


SunFlux fakta

LED lyskilder monteret:

SunFlux miljøbesparelser:

  • Da der er tale om nyetablering, er der ingen sammenligningsgrundlag.

SunFlux Autoriserede:

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.