Magasin om LED og belysning

Mod Højderne! Alberto K på Radisson Blu Royal
, / 0

Mod Højderne! Alberto K på Radisson Blu Royal

SHARE

Kender du det, når en aften ude bare går op i en højere enhed?

Når receptionisten i lobbyen smiler på den helt rigtige måde, er rar, imødekommende og hjælpsom. Omgivelserne er indbydende, musikken er behagelig, lyset er dæmpet og akustikken gør at samtalen flyder naturligt og uden besvær.


Radisson Blu Royal Hotel ved, hvor vigtig helhedsoplevelsen er for den perfekte aften. Her ved de, at belysningen ikke er nogen undtagelse. Hotellet byder på smuk og unik arkitektur designet af Arne Jacobsen som var med til at designe hotellet i sin tid.  Det gennemførte design signalerer stil i alt fra glasfacaden, til deres unikke spindeltrappe i lobbyen, og hele vejen op på 20. etage, hvor restauranten Alberto K ligger.

Alberto K på Royal fremstår afslappet, tjekket og stilfuld. Gæster der vælger at spise der, får ud over den kulinariske oplevelse en spektakulær 360 graders udsigt over vidunderlige København. Den eftertragtede restaurant er med sit tidløse klassiske design et eftertragtet spisested, ikke underligt at den er nævnt i Michelin Guiden, der roser dem for deres moderne fortolkning af traditionelle retter.

Alberto Kappenberger

Navnet Alberto K, Stammer fra hotellets første direktør Alberto Kappenberger, der fortsatte i den stilling i mere end 25 år og er indrettet i dyb respekt for hans arv.

Restaurantchefen fortæller at for ham betyder lyset meget, da der er et lighedstegn mellem lys og stemning. Han fortæller:

”En fredag aften, hvor der er lidt larm, hvor du dæmper lyset, kan du høre roen sænke sig i restauranten. Det er en del af hele pakken. Især hos os gør det en forskel i forhold til stemningen, fordi vi har den udsigt, vi har.”

LED belysning

SunFlux har arbejdet sammen med Radisson Blu Royal i snart fem år. Tilsammen er der monteret over 5 km. LED bånd og over 500 lyskilder. Dette er med til at skabe den atmosfære som hotellet stræber efter. SunFlux LED lys er blandt andet noget af det eneste moderne i det originale Arne Jacobsen værelse – 606. 606_fuld

Hvis man har et godt produkt, som man er stolt af, og gerne vil vise det frem, er det vigtigt at alt spiller, og tager sig godt ud. Derfor er Sunflux glad for samarbejdet med Radisson Blu Royal, og at være en del af deres 260 værelser samt restaurant og lobby.

Se videoen fra vores besøg på: https://www.instagram.com/sunfluxdk/


SunFlux fakta

LED lyskilder monteret:

SUNFLUX GU10 4,5W 

INDBYGNINGSSPOT HVID GU10 LED 4,5W

SUNFLUX LED BÅND, 24VDC

SUNFLUX E27 LED 5W

LED lyskilder, Radisson Blu royal, Alberto K, Arne Jacobsen

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.