Magasin om LED og belysning

Indrømmet! Lidt drengehørm, men sejt ser det ud!

Indrømmet! Lidt drengehørm, men sejt ser det ud!

SunFlux LED lyskilder
SHARE

Så er sløret løftet for LE KLINTs nye lampekollektion. I deres udtryk er lamperne på én gang rå og formfuldendte. Navnet er CACHÉ og den nye lampeserie er designet af den herboende franske designer Aurélien Barbry, som for år tilbage startede sin egen karriere, med at arbejde for den berømte franske arkitekt Jean Nouvel.

Med lampeserien CACHÉ går LE KLINT igen helt nye veje. CACHÉ er årets hovednyhed fra LE KLINT. En lampeserie bestående af tre pendler og en gulvlampe. Et stilrent og moderne design forarbejdet i en ultrahøj håndværksmæssig kvalitet med fine messingdetaljer, hvor alle dele er produceret i Danmark. Den plisserede lampeskærm giver lampen en særlig karakter og tilfører LE KLINT’s klassiske DNA som ligger i det unikke foldehåndværk. Den er her vist i sort, men fås også i rå grå.

Cache pendant close-up black

CACHÉ

CACHÉ som på fransk betyder skjult er netop symbolikken for den næsten skjulte håndfoldede skærm, der på smukkeste vis er integreret i lampen, og som giver den helt særlige karakter der er forbundet med en klassisk LE KLINT lampe. Den franske designer Aurélien Barbry bor og arbejder i øvrigt i København. Han har – som tidligere nævnt – stor erfaring fra sit arbejde for den verdenskendte arkitekt Jean Nouvel i Paris og har senest designet en lang række produkter for LE KLINT, ment også Normann Copenhagen og Georg Jensen.

“Design er en øvelse, hvor jeg stiller spørgsmålstegn ved den måde helt almindelige hverdagsting er designet på og spørger mig selv, hvordan det kunne gøres anderledes. Jeg ønsker, at tage mine designs i retning af enkelhed og ligefremhed for at skabe dialog mellem objekterne og mennesket.”  

 

SunFlux LED lyskilder

Ordene er fra Aurélien Barbry selv. Her ville vi på vanlig vis have anbefalet, hvilke SunFlux LED lyskilder der vil matche perfekt til nyhederne, men de er simpelthen født med LED. Men derfor kan vi godt tage hatten af, hilse og ønske Jean og LE KLINT tillykke med den nye lampeserie. Og det gør vi i kollegial respekt, for glæden ved det på én gang smukke og gode lys har vi begge tilfælles.

 


 

Modeloversigt:

  • CACHÉ gulvlampe, sort, højde 130 cm, vejl. pris kr. 4.995,-
  • CACHÉ pendel, sort, diameter 20 cm, vejl. pris kr. 2.695,-
  • CACHÉ pendel, sort, diameter 30 cm, vejl. pris kr. 3.495,-
  • CACHÉ pendel, sort, diameter 40 cm, vejl. pris kr. 4.495,-

Fås hos forhandlere landet over. Dem finder du lige her

 

 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.