Magasin om LED og belysning

På besøg hos en pioner inden for e-handel

På besøg hos en pioner inden for e-handel

SHARE

Greenline er på den grønne bølge. Ja, faktisk med helt fremme. Fra Maribo forsynes hele landet med lyskilder – og meget andet.

Greenline er blandt de allerførste autoriserede SunFlux forhandlere. Det store sortiment og en kundeservice i verdensklasse kombineret med en tidlig indsats for at levere LED lys med lige så gode lysegenskaber som glødepærer, har gjort Greenline til en af de førende onlineforhandlere af LED belysning til både private og professionelle kunder.

Her ses fra venstre Kørende sælger Jesper Rasmussen og driftschefen Jesper Vilhelmsen

Her ses fra venstre Kørende sælger Jesper Rasmussen og driftschefen Jesper Vilhelmsen

Alle ordrer ekspederes fra den gamle købstad på Lolland. Hver dag leveres og ekspederes hundredevis af ordrer og tusindvis af lyskilder, som leveres til hele landet. Mange kører gerne en lang tur til Greenline for at få personlig betjening i butikken. Den personlige betjening er omdrejningspunktet for virksomheden, og det har den været i de over 30 år, Greenline har eksisteret. Der skal ikke opleves en forskel på at handle via greeenline, over telefonen eller ved at møde personligt op.

”Man kan altid ringe til os og få gode råd og den bedste vejledning. Her er sælgerne ikke bare sælgere. De er dygtige, og de ved hvad de taler om. Det er af meget stor værdi for virksomheden”

Udtalelsen er fra  Jesper Vilhelmsen, som er driftschef og dermed daglig leder hos greenline. Webshoppen greenline blev i øvrigt grundlagt i 1997, og er dermed blandt pionererne inden for internethandel.

”Greenline har fra dag ét oplevet en positiv udvikling, der bare fortsætter derudaf, og det går kun hurtigere og hurtigere. Vores meget ambitiøse serviceniveau i kombination med de ligeså konkurrencedygtige priser gør en stor forskel. Men lige så afgørende er det også, at vi selv har varerne på lager – modsat de fleste andre onlineforhandlere. Det betyder at 95 % af bestillingerne afsendes samme dag, som de bestilles. Men det betyder også at vi kan vejlede meget bedre, da vi er i stand til at hente det fysiske produkt, og ikke kun læse oplysninger fra internettet”

Afslutter driftschef Jesper Vilhelmsen.

Kundekredsen til hele sortimentet spænder i dag fra private kunder til store industrivirksomheder og landbrug, der er tilmed en meget luksuriøs yacht, som er udstyret med belysning fra Sunflux blandt kunderne. Men det en helt anden historie og den finder du under nyhedskategorien Cases. (Du får lige en genvej her). Det er altså ikke uden grund, at vi hos SunFlux har stor faglig respekt for hele teamet bag Greenline, som dagligt formår at ekspedere de mange bestillinger af SunFlux lyskilderne sammen med deres øvrige og meget omfattende sortiment.


Autoriseret SunFlux forhandler:

 SunFlux ApS

Naverland 15, 2600 Glostrup

 

 

 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.