Magasin om LED og belysning

LED indbygningsspot til badeværelset
, / 0

LED indbygningsspot til badeværelset

SHARE

Med LED indbygningsspot til badeværelset, kan man skabe en flot men også brugbar lysstemning. Spots giver en god fordeling af lyset, så hele rummet er lyset ligeligt op.

 

RA+ værdi og lysfordeling

Den jævne lysfordeling er vigtigt på et badeværelse og gerne et stærkt lys. Man kan med fordel montere extra spots over spejlet. Disse vil skabe en god arbejdsbelysning når make-op’en skal lægges helt perfekt.

Lyskvaliteten er vigtig for at få den belysning der minder mest om dagslys. Det er den såkaldte RA-værdi, som definerer dette. Jo tættere på 100 jo bedre, men helst min. 95.
Alle SunFlux LED indbygningsspot til badeværelset har en RA+ værdi på mellem 95-97.

Skab en hyggelig stemning med dæmpbare spots

Et godt arbejdslys på badeværelset er vigtigt, men mindst lige så rart er det, at kunne skabe en stemning. Med dæmpbare LED spot til indbygning på badeværelset kan den helt rigtige stemning opnås og dæmpningen kan reguleres alt efter hvilken lysstyrke der bidrager til den hyggelige atmosfære.

Retningslinjer og IP-klasser

Vand og elektricitet er noget man skal være meget opmærksom på i forbindelse med LED indbygningsspot til badeværelset er selvfølgelig noget man skal sørge for at holde adskilt.

Derfor har man defineret en række IP tætningsklasser, som skal overholdes når man håndtere el i et vådrum. Sikkerhedsstyrrelsen har udarbejdet et regelsæt som kan findes her: Elektrisk materiel i badeværelser og elektriske installationer i badeværelse.

Loftshøjde og zoner

Hvis din loftshøjde på badeværelset er under 2,25 m. skal man sørge for at spottet også er godkendt til det. Dette kræver at spottet er IP44-godkendt. Er loftshøjden mere en 2,25 kan man nøjes med IP20. Du kan læse mere om vådrumszoner og IP-klasser via linket nedenfor.

Læs mere om LED indbygningsspot til badeværelset hos SunFlux

På SunFlux.dk har vi skrevet en mere uddybende guide, som vejleder dig i de forbehold og regler der er omkring montering at spots på badeværelset.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.