Magasin om LED og belysning

Nyt vaskesymbol

New kind of clean

Vaskesymbolet hjælper os med at tage hånd om vores tøj på den rigtige måde. Men når den tekniske udvikling skrider frem, skal vejledningen også opdateres. En ny form for tøjpleje kræver en ny type mærkning. Med det nye dampsymbol har LG en måde til at introducere tøjpleje med damp til både mådeindustrien og privatpersoner.

True Steam

Opdag de nye muligheder for tøjpleje med LG Styler vasketøjskabe, de er designet til at spare dig værdifuld tid og penge ved at fjerne rynker og folder, mens du fjerner lugt og lugt. Med sit elegante og imponerende design forbedrer det ethvert interiør. LG Styler tilbyder imponerende teknologi og funktioner, der inkluderer: Forfriskning og lugtfjerner: Hold dit yndlingstøj friskt, så det lugter bedst, med LG Stylers interiør og renoveringsfunktion. Flytbare bøjler: LGs bevægelige bøjler hjælper med at udglatte rynkede beklædningsgenstande og reducerer lugt og lugt ved hjælp af damp. Ved at bevæge sig fra højre til venstre 220 gange i minuttet arbejder bøjlerne på at holde dit tøj så friskt og rynkefrit som muligt med så lidt arbejde som muligt fra din egen side. Alsidig hylde: Du kan nu opbevare tøj og andre ting i skabet, så det er klar til en let opfriskning når som helst. TrueSteam -teknologi: LG Styler har Ægte Steam -teknologi, der trænger ind i stof med damp for effektiv rengøring og sanitet – hvilket resulterer i en friskere beklædningsgenstand uden bakterier. Det betyder mindre arbejde for dig! 

Bærbar vandtank: Stylers bærbare vandtank leverer vandet til dampen til LGs TrueSteam, samtidig med at den giver let adgang til forsyning og tømning af vand til kabinettet. Oplev fremtiden for tøjpleje med LG Styler vasketøjsskabe, der er designet til at spare dig tid og penge, samtidig med at dit tøj ser så godt ud som muligt. Lad LG gøre arbejdet for dig med denne smarte innovation til forfriskende tøj. Perfekt til alle miljøer, lige fra kontorer og hoteller til restauranter og meget mere – så du eller dine medarbejderes tøj ser så godt ud, som de kan. 

Udforsk andre belysningsprodukter her og find innovative indbygningsspots her, herunder Sunflux’s imponerende udvalg af LED strips og driver, og se, hvordan LG gør livet godt.

Du kan også vælge at udforske det store udvalg af grolys på plantelys.dk hjemmesiden. Her finder du et bredt udvalg af grolys pærer og Fugtighedsmåler til jord, som også virker som plantesensor. 

Du har også mulighed for at lave din egen Indendørs køkkenhave med en smart garden hydro system med plantelys, hvor du kan dyrke urter gennem hele vinteren.