Magasin om LED og belysning

Spot til indbygning direkte i isolering
, / 0

Spot til indbygning direkte i isolering

SHARE

Hvilken spot skal jeg vælge til indbygning?

Når man skal installere og montere indbygningsspot direkte i isolering, er det vigtigt at man er opmærksom de omkringliggende materialer og konstruktioner, da disse kan tage skade ved direkte varmepåvirkning.

Ved montering af spots i loftet eller skrå vægge på eks. en 1. sal, er det derfor vigtigt at man vælger et spot til indbygning direkte i isolering, og som er godkendt til det.Med eller uden F-Hat

Det er selve opbygningen af spottet som er afgørende for om det kan monteres i isolering. Hvis spottet ikke er beregnet til det skal man montere en såkaldt F-hat. Denne følger sommetider med og andre gange skal den tilkøbes.

Alle SunFlux spot kan monteres direkte i isolering

Hos SunFlux er alle spot godkendt til indbygning i isolering. Så du kan have ro i maven, når du skal ud og købe nye indbygningsspots til dit loft.

SunFlux LED spot til indbygning direkte i isolering findes i forskellige dybder, alt efter hvor meget plads du har bagved dine loftplader.

Under de enkelte spots kan du se alle specifikationerne, og nemt finde frem til lige netop det indbygningsspot du skal bruge.

Se udvalget af LED indbygningsspot direkte i isolering.


Se vores FAQ for mere information om LED belysning

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.