Magasin om LED og belysning

SunFlux designer og udvikler selv deres LED produkter
, / 0

SunFlux designer og udvikler selv deres LED produkter

SHARE

De senere år er der kommet mange LED produkter på markedet. Også LED spots til indbygning. Og det kan være svært at navigere mellem dem og skelne de gode fra de mindre gode, eller deciderede dårlige.


LED spots til indbygning designet og udviklet i Danmark

Hos SunFlux designer og udvikler de selv optik, driver og køling til deres LED spots og lyskilder. Dette sikrer at produktet lever op til strenge krav og også overholder de gældende sikkerhedskrav.

Kvaliteten i komponenterne og opbygningen af teknikken overgår, med flere længder, billigere produkter fra eksempelvis Kina.

Dette sikrer en længere holdbarhed, en bedre byggekvalitet og ikke mindst et mere sikkert produkt. Hvor sikkerheden i produktets elektronik er i top.

Kvalitet og pris hænger uløseligt sammen

Det er naturligt for os mennesker, danskere i særdeleshed, at vi gerne vil gøre en god handel. Derfor slår vi gerne til på et godt tilbud. Desværre er det også ofte sådan at man får, hvad man betale for. Og nogle produkter kan man få så billigt, fra eks. Kina, at det næsten er for godt til at være sandt. Det er det ofte også, da kvaliteten kan være så ringe at produkterne er deciderede farlige at bruge.

Især med elektronik er det derfor vigtigt at kravene til din og produktets sikkerhed, bliver overholdt. Derfor skal man være på vagt når man køber LED produkter online også selvom det er danske webbutikker, da flere også sælger disse kinesiske lavkvalitetsprodukter.

SunFlux LED indbygningsspots

LED spot til indbygning fra SunFlux er dansk designet og udviklet, for at tilbyde kunder et produkt i høj kvalitet, som selvom det koster en anelse mere end Kina-produkterne, er alle pengene værd. Både med hensyn til holdbarhed og kvalitet, men i høj grad også forbrugerens sikkerhed.

Disse danskudviklede LED spot til indbygning kan du finde her.
Skriv en kommentar

Your email address will not be published.