Magasin om LED og belysning

Trådløs overvågning af dine potteplanter

SHARE
, / 0

Man har ofte hørt, at en god gartner taler til sine planter. Derfor må en bedre gartner, være én som taler med sine planter. Med en Smart Plant care sensor fra SunFlux vil der nu være tale om en trådløs tovejs-kommunikation mellem dig og dine planter, og dermed give dig mulighed for, at give planterne nøjagtig hvad de har behov for, når de har behov for det.


De fleste kender sikkert problemet med at man enten kommer til overvande, eller glemmer at vande sine potteplanter, hvilket tit føre til døde planter. Det behøves dog ikke at være sådan, med en trådløs plante sensor kan du på din smartphone eller tablet via en APP overvåge dine planter i realtime. Det giver mulighed for at skabe det optimale miljø for dine planter. 

Med en database på over 5000 forskellige plantearter, kan du altid finde nettop de forhold dine planter har brug for. Det være lys, temperatur, fugtighed og gødning, slut med at gætte på hvad din plante har brug for.

Smart Plant care sensoren kommer med indbygget batteri til et år, og hukommelse til at gemme alle data den opsamler mens den ikke er tilsluttet en smartphone eller tablet. Når der igen oprettes forbindes med den, hentes alle data over på din trådløse enhed til nærmere analyse. Dette giver dig med andre ord, et præcist overblik over plantens tilstand, som gør det nemt at tilpasse forholdene så planten trives bedst.

Da alle planter er forskellige med forskellige behov, gør den medfølgende online database, at der bliver taget højde for den enkelte plante og giver dig anbefalede intervaller hvor indenfor målingerne helst skal være. Derudover finder du en lang række tips til at pleje og vedligeholde dine planter på bedste vis. Alt i alt en god løsning til dig, som vil have et hurtigt og præcist overblik over dine forskellige planters tilstand samt hvad de mangler.

Link til produktet her

 

Med smartphone eller tablet i hånden er der også mulighed for trådløst styre dit grolys, den perfekte løsning hvis din plante sensor siger at din plante mangler lys i den mørke vinter. 

Skriv en kommentar

Your email address will not be published.